Thursday, October 17, 2013

Tegnap este

Tegnap 
 Ellie 
ki tallalta hogy neki csak ugy jo ha vallaki fel veszi es beszel hosza. es ugy alzik el. de mikkor le akkarod rakni mar ki nyitja a szemet es el kesz olyan arcot vagni mint ha merges lenne.
meg miutan eszek egy jot akkor Gabi vagy anya. tegnap este 2 ora fel 3 kor Gabi bufistete es vallamiatt nem akkart el alduni csak ha Gabi nak a melkasara fekut. mikkor Gabi fel alt hogy a kis agyaba rakja akkor fel kellt es keszdet egy kicsit hitztiszni. szoval Gabi nem merte le rakni. :) 

meg este olyan jo mert eszik ilyen 10 ora fele aztan 2 kor kel fel vagy tallan fel 2. es eszik megint. utana vagy 6 vagy ki birja 8 ig ha 2 kor mind ket melbol eszik akkor ki birja 8 oraig.
nem soktam fel kelteni hogy egyen hanem mikkor o el donti akkor addok neki. ha mar a 3 ora el telt vagy majd nem 3 ora.


amugy jo kis lany sokat alszik. meg meg tobbet eszik. mindig enne a kis csaj haha de kap eleget mert mikkor kezen van ugy el alzik. ,meg, nem csak ugy tudom hogy eleget kap hanem ugy teli szivja magat hogy mar keszdi ki kopni hanyni, meg es ha meg lett bufiszitgy

minden fel ora ora akkar enni de nem engedem hanem ki kell varni minimum a 3 orat. de ha oda adom a cumit akkor ki birja..
lehet nem es ehes mindig csak szopna vallami.mert teat es probaltunk azt meg csak ki kopte. 

de ma ki probaltam a pojat megint. mert mar belle raktam es szereti de mindig el felejtem visza rakni belle mikkor csereljuk a pelenkat.

na de meg probaltam megint belle rakni es semmi baja most mar nem es kell fogni hogy aludjan es maradjan ugy. 

meg a pelenkarol van egy hirem. meg nem raktuk a moshatoba mert olyan sokat kakil hogy 3 kellet csak 10 perc allat mikkor gabi cserelte. haha mert ugy volt hogy kakilt egyet es cserelte, aztan koszbe belle pisilt mikkor a tiztat ala rakta. haha  szoval Gabi ra adot egy masikat. 

szoval igy nem adjuk ra most a moshato.majd ha egy kicsit nagyobb lesz akkor, es estere. vagy ha veszunk abbol es 100 at :) mert 3 nem lenne eleg eges nap. minimum vagy 10 darab kellene.


na most ennyit irok megint mert meg a masik blogot es irnam kell mert akki kint vannak nem ertik ezt a blogot es a kinti csaladom szeretne tudni mi tortenik itten. :)

szep almokat nektek!


xoxo
faradt boldog Uj anyuka 
JENNIE


No comments:

Post a Comment