Saturday, September 14, 2013

varsarolni mentunk!

Sziastok! 
Ma mentunk varsarolni azokat a dolgokat ami meg mindig kellete nekunk a uj haznal.

miellot irom a nagy listt hogy mi kellet es mit vettunk csak szolok a hely ahol rendeltem a pelenkat na ki kuildtek esssssssss   meg es jott tegnap!!! :)) majd a hetfon meg mutatom nektek a pelenkat! :)

naaa el keszdem a varsarlas hogy mentunk a vasas ba keresni egy 3 meteres karnis vagy sin. es meg lett. utana a kikaba mentunk venni 2 ejeli lampat.
es ott vettunk a budi kefe. mert hat csak kell.  meg vettunk meg 1 csomag valfat. amugy meg kellene de majd szepen lasan veszjuk oket :)

elmentunk a sparba venni  vasalo deskat, oblitot amit hasznalunk most a cocolinot senszitive a baba miatt. es 2 literes volt meg 1300 szoval 2 vettunk. meg  tisztito szerek a furdobe meg tukor es ablakra.
tusfurdot, fogkrem, legfrisito, amit belle kell rakni a budiba tudod egyik oldal kek a masik zold... na 3 olyanat, 3 bordos piros gomb gyertya. es jo illata van!  torolkoszo tarto rud szeruseg, egy kis kuka, kesz szappan, gummi lepedo viz, cukor, muffint

utana mentunk a praktikerbe es vettunk egy csapot a zuhanynak, meg egy fugony karnis ami alithato a furdobe a fugonynek.

aztan vegre a tescoba.  budipapirt, 2  nagy torolkoszo, 1 kez torlo,meg egy arc torlo. egy paplan huzat, egy kis takaro a cupcakenak, fogkrem nyomo, egy sapka meg cipo gabinak osz/telre, ilyen fuszer a cirkenek ami tasakba van, oszibarack, amit a zuhanyba lehet rakni hogy fogja a tusfurdot sampon ezt azt.  inni vallo, 



na es ami meg kell majd mert most nem sukseges,
cukor tea so paprika risz egok ettetoszek mosopor delikat szolo cukor, meg egy paplan huszat meg a kocsiba ulest a picinek tv kaja meg valfak... huuu inkabb nem es mondom haha meg kell, de legalabb a legtobb meg ami kell most indulashoz meg van!!! . de meg ra erunk mert 1 meg nincs itt cupcake meg meg nem koltoztunkbe tallan es remelem hogy mar jovo heten mar koltoszhetunk es remelem jovohet utan cupcake jonni akkar mert nagyon varom!! remelem jo napotok volt ma! en nagyon elfardatam. haha meg ki nesztem hogy mit szeretnek szulinapomra. hat meg mesze van az meg mar anya leszek nem nagyon jar nekem szulinapi anjandek follog mikkor meg a kicsi meg nagyon picsi lesz, de nem baj meg es ki nesztem. :) 


xoxo
Fardat Jennie

No comments:

Post a Comment