Sunday, June 16, 2013

keszdo smink keszlet

SZIASTOK!

A videomban muttatom mi mire kell hasznalni es milyen kellene a keszdo csomagaba ecetek a kovet keszo viddeoban van. muttatok a kepek hogy lassajtok jobban!


a kicsi az gordani a oriflametol es a a vip a avon tol vannak. jo hidratalo meg kis szint es add nem nem ugy mint huuuu de sok szin.


Ez a Anew primer. makeup base. ha ezt rakod az alapozod alat tuti nem fog menni a sminked sehova!!!
 

 

Kryolan tol van ez a palette. DE senkinek nem kell egy egeset meg venni! eleg ha csak az alapozo szined es tallan a korretor meg ha nagyon szeretnel akkor egy szotet szinu a konturzas hoz!  DE ha sminkes vagy! akkor szerintem nagyon jo a palette mert minde bortipus meg szin van benne! radasul. en majd nem minden nap hasznaltam majdnem egy fel evig magamaon... es alig hianyszik bellole! en nagyon szeretem!


Puder. ha feheret ami ra van irva transzlusent az azt jelenit hogy nem fog addni tobb szinet hanem csak olyan mint a puder. nem lesz szine tolle es nem marad feher se. azt szerintem a leg jobb, de ha meg is szeretned a szines akkor a meg fello a bor tipusodnak meg arnyalat hoz vennel.

de a puder fontos! 


Pirosito meg barnito! a barnito a konturazas kellene.  nem musaj csak ha sminkes vagy vagy szeretned boveiteni a smink kolleciod! de azt vedd figyelembe hogy a barnito ami konturoszas hasznals nincs csillam por!!!
 

Szem ceruza. mindegy milyen csak a lenyeg.. hogy fogjan, ne karcolja ki senkinek a szeme, es tudjad hogyan kell hasznalni!


Sok fajta szem pilla sprial van de ami szerinted ki emeli nektek leg jobban a hogy szeretned az lesz a nyero nektek! :)

Ruz. a nude mindenkinel jo! 

de ha megis szeretnel mas sajszinet akkor oszze kevered a szem hely festek egy kis atlatszo sajfenyel es boom! :)

MOST AZ ECSET  KEPEK!!

 


a keszdo escet keszlet
 

es a sminkesnek


ez a harom ecset nem tudnek elni nekule nagyon imadom oket!!!  

ha szeretnek rendelni ecsetek vagy meg varsorolni nagyon sok nagyon jok vannak a http://www.makeuplaza.com/ 

sok smink es vann ott! 
ottan rendeltem a pufos ecet meg a elf ecset! neszjetek meg ha gondoljatok es 1 2 napon belu meg erkesznek! :) szep puha jo minusegu ecset szerintem! 


aztan a szempilla gondorito meg a szivacs! 



remelem jo napotok lesz ma!!!
sok oleles es sikert neketek a sminkben!
xoxo 
JENNIE 
 

No comments:

Post a Comment