Tuesday, August 6, 2013

vitaminok, szules szoba, cirke mel

Na ma eleg lusta napom van..
sajnos. annyi amit ma tortent hogy fel keltem es Gabival el mentunk a fodrasz hoz mert le akkarta vagatni a hajat. eleg jol neszki a ferjem le vagot hajal meg borostason es meg almos fejel :)  na igen fel sejtaltunk oda utana mentunk a gyogyszertarba vettunk nekem magne b6 es meg rendeltuk a terhesegi vitaminom mert meg van 3 nap belole es holnap 10 re kell erte menni.

azutan a boltba mentunk es vettunk ilyen tasak ami a tvbe latol hogy foz az apuka meg a fia crike melet ilyen papirba. na Gabi ki akkarja probalni. de ugy probalni hogy o csak esi :) haha. :) nem baj az csak lasan olvad ki a cirke mel... szoval remelem nem sokara ki olvad tejesen hogy tudjam keszdeni mert mar 6 ora lesz.  gondoltam meg irom a 2 blogomat es akkor meg csinalom a kajat. 
csak ne legyen ilyen meleg. ki talalta ki hogy a ferfiaknak mindig fot kajat kell enni mindig foleg nyaron. :) nem baj szivesen meg csinalom neki csak tenyleg melleg van majd be kapcsolom a ventilatort vagy vallamit kitallaok.

Jaj es a haz mar szepen hallad holnap jonnek be rakni a konektorok vagyis vesni utana bele rakni es a padlo futes hez keszdeni fognak.
 es jovo heten Gabi szabadcsagon van:) 
de meg es dolgoszik mert segit a haznal de megis jobban szeretem mikkor itthon van mert akkor bar mikkor el mehetek oda. igy mikkor bent dologszik nem tudok. :/ szoval hianyzik egesnap.
meg most mar foleg mert del utanos a heten..

ohh es nem 12 ekn megyunk ultra hangra mert jovoheten meg csak 31 hetes leszek szoval utano vallo heten tudjunk csak menni.
es az a baj me, es bistos hogy Gabi tud jonni vellem mert dolgoszik :( pedig o nagyon akkar. nem tudom hogy hogy mukodik a gondolat nalla de meg 1 ultra hangot nem akkar ki hagyni mindig ott akkar lenni ha csinalnak ultra hangot. de.. ha mas van mint pl vedonoel beszelni vagy szules kor akkor mar ohh o nem nem akkar :) hahaha lehet majd utoso pillanat fogja mondani hogy ott akkar bent lenni de mar fel fogtam hogy nem mindenki akkar es nem es baj most mar nem akkarom hogy lassa hogy nagyon faj nekem meg ilyenek mert nem akkarom hogy somaru legyen mert mikkor bent voltam a korhazba mikkor el ment akkor es lattam rajta hogy szomaru es. 


Na az a lenyeg mert mar kerdesztek es hpgy Gabi valoszinu leg nem lesz bent a szulesnel. Anyam ott lesz. 95% mert ha pont megyek szulni es viszgazik akkor nem engedik el csak utana... haha szoval ja majd ki derul. de gondolom ha senki nem jon be vellem akkor Gabi be jon hogy ne legyek egyudul de eddig ugy van hogy o nem majd anya fog. 

Meg lasan keszulunk a nagy napra mert ilyen melegbe lenni es elvileg be indithatja a szules remelem nem de lehetcseges, es akkor jovo holnap eleln be megyunk es varasrolunk a dolgokat amit kell nekem meg cupcakenak a korhazba mikkor ott leszunk.
majd csinalok egy "haul" videot arrol. majd mind ket csatornamr.
 ohh meg koszonom szepen mindenkitol aki fel iratkoszot mind ket csatornamra nagyon kedvesek vagytok!!! es koszonnom szepen!

na megyek irom a masik blogom es utana csinalok kajat! 
sok sok oleles tollem neked!!
xoxo
Jennie

No comments:

Post a Comment