Thursday, August 1, 2013

meg van a nev, csatorna, instagram?!

Helloooo 

jo napot mindekinek:)

Ma reggel el kelet mennem tejer es vegig az uton a hogy sejtaltam.... a kis cupcakeom ki rakta a labat vagy a keszet :) de nagyon erosen es ott es tartota hogy mikkor simagatam akkor ereszni lehetne majdnem hogy az most mi es :)

neha felek hogy ki sakad a borom mikkor ilyenek csinal mert ugy neszki mint ha ki akkarna jonni! majd csinalok videot rola. a telomon van de azt nem tudom hogy kell le szedni a dolgokatrola de Gabi tudja es majd meg mondom neki es meg csinaljuk vallamikkor:)

Ki tallaltam vagyis lattam egy ismerosom ki rakta egy ilyen dolog hogy instagramon minden nap egy kepet kell csinalni es meg mondja ez a dolog hogy milyen kepet kell 
es eges holnapba agusztusba! 
ha vallaki ki akkarja probali akkor nyugaton itt van a kep es le irom magyarul nektek mi kell ha vallaki nem tudja el olvasni. 


Aug 1- hol dolgoszol
aug 2- szin: kek
aug 3- keszek
aug 4- lustasag
aug 5- kep magadrol
aug 6- kaja
aug 7- kez irasod
aug 8- sziluett vagy árny kep
aug 9- allat/hazi allatod
aug 10- szin: citrom sarga
aug 11- vallaki akit szerets
aug 12- fekete feher
aug 13- szemek
aug 14- visszaverődés
aug 15- a nap
aug 16- visza a suliba
aug 17- vallami amitol mosolygats
aug 18- táj
aug 19- bettu: B
aug 20- vallmi koszelrol
aug 21- csalad
aug 22- szin: piros
aug 23- gyerekkor
aug 24-bűnös élvezet
aug 25- viz
aug 26- fejel lefele
aug 27- arnyek
aug 28- roghoges
aug 29- elni nem tudol neklule
aug 30- szerelem
aug 31- vallami regi



szoval mindenap 1 kep es ha instagramon csinaljatok es ha akkarjatok akkor jeleojetek be ra vagy a #jenniekecskemeti vagy @jenniekecskemeti hogy en es lasam hogy ti milyen kepet raktatok fel :)  
ezek a kepek nem mind musaj hogy rolad legyen vagy hogy pontosan olyan amit mond. ugy csinalod a hogy szeretned :)  lehet hogy vallakimasrol es rakol fel kepet vagy mar egy kesz kep vagy a rohoges kep egy nevetos lo es lehetne. :) ezek nem szabalyok ez csak vallami amit tudna segiteni hogy mit rakjal fel ebbe a holnapba.:) remelem meg csinaljatok vellem :DD
ha nincs instagramod es nem es akkar csinalni az se baj akkor facebookon es csinalhatod :)


oh meg meg akkartam mondani nektek hogy vegre... el dontetunk hogy mi lesz cupcakenak a neve tegna este csak hat nem nagyon akkarom mert szeretem cupcakenak hivni :D haha de nem baj mindig es lesz a kis cupcakeom :D

na es a nev amit adunk neki.....










ELIZABET

yayyyyy vegre mar meg van a neve :)
es akkor becezni ELLIE nek fogjuk meg persze cupcakenak :)



meg ha nem lattatok a tegnapi videom...




na es gondoltam arra es hogy a jennieland02 re fogok fel tolteni videot de nem sminkeset mert mar nagyon sokan vannak ugy aki sminket csinalnak angolu es a kintek a babarol akkarnak tudni... szoval... gondoltam hogy ercejtek es es persze nem lesz egy forma de csinalok a tag videok meg a heti baba videot ott angolul..  
DEEEE meg csinalom magyarul es a jennieland01 csatornara. csak hogy sokan mondtak hogy latni akkrjak az angol csatorna mert akkarjak hogy angolu es beszeljek. szoval. ha gondoljatok akkor szoljatok hogy jo otlet vagy nem es szerintem hogy ott nem csak a heti baba dolog fogok hanem babas dolgok. es akkor nem minden nap toltok fel videot az angol csatornara csak vagy 1 2 szer a heten max 3. es a magyar amit most nezjetek azon es csak 3 sor a heten akkor :)
de meg nem tudom mg bonyarult halaszik de majd meg oldjuk :DDD

na mit szoltok? :)



varom hogy mondjatok :)
addig es sok oleles az en gepem tol a tiedig!!!

xoxo
Jennie


4 comments:

  1. szép neve lesz. unokahugomat is így hívják puszii <3

    ReplyDelete
  2. Szia! Kikerültél a blogomra! Ha szeretnél less be:) http://notjustonlyblog.gportal.hu/gindex.php?pg=35440959&postid=1054600

    ReplyDelete
    Replies
    1. de jo:) hat nagyon szepen koszonom tenyleg el se hittem volna! :)) kosziii!! es jo nagy oleles tolem neked!!!! <3

      Delete